Ingredientai
raudonasis kopūstas
100
g
baltasis kopūstas
100
g
morkos
60
g
jogurtas
60
g
majonezas
60
g
Sriracha padažas
10
g
citrinos žievelė
1
vnt.
kedrų riešutai
2
g
citrinos sultys
0.5
vnt.
svogūnų laiškai
5
g
švieži krapai
5
g
Porcijos: 2
Aštrios coleslow salotos – skanus garnyras ir užkandis, kuris gali būti pagamintas iš kopūstų likučių. Aštrios coleslow salotos tinka kiekvienai progai.
Gaminimo eiga
* Smulkiai supjaustykite arba nulupkite raudonąjį ir baltąjį kopūstą.
* Sutarkuokite morką.
* Padažo paruošimas: vidutiniame dubenyje sumaišykite jogurtą, majonezą Sriracha padažą, citrinos žievelę, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.
* Kitame dideliame dubenyje sumaišykite raudonuosius, baltuosius kopūstus ir morkas. Sumaišykite su padažu, įpilkite kedrų riešutų, citrinos sulčių, svogūnų ir krapų.
* Patiekite šaltą arba kambario temperatūros.
* Laikykite šaldytuve sandariame inde iki 3-4 dienų.
Atsiliepimai