Ingredientai
raudonos aitriosios paprikos
1
vnt.
sviesto
100
g
česnako
3
skiltelės
kukurūzų burbuolių
2
vnt.
svogūnų laiškų
1
saujelė
vandens
100
ml
druskos
žiupsnelis
Porcijos: 4
Aštrūs troškinti kukurūzai gali būti valgomas kaip atskiras patiekalas, o gali būti patiekti kaip salotos ar garnyras. Aštrius troškintus kukurūzus puoškite smulkintais svogūnų laiškais.
Gaminimo eiga
* Į keptuvę sudėkite sviestą, smulkintą aitriąją papriką ir česnako skilteles.
* Išsilydžius sviestui supilkite vandenį, berkite druskos ir sudėkite riekelėmis pjaustytus kukurūzus. Troškinkite apie 15 min.
* Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.
* Kukurūzus sudėkite į lėkštę, apšlakstykite lydytu sviestu su aitriąja paprika ir papuoškite smulkintais svogūnų laiškais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai