Ingredientai
Jautienos nugarinė
500
g
Cukinijos
1
vnt.
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Rūkytų paprikų milteliai
1
šaukštelis
Druska
šaukštelis
Juodieji malti pipirai
šaukštelis
Majonezas
1
stiklinė
Citrinų sultys
3
šaukštai
Petražolės
1
sauja
Česnakai
5
skiltelės
druska
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Sumaišykite visus padažo ingredientus. Laikykite šaldytuve, kol prireiks (galima paruošti prieš dieną). Įkaitinkite grilį ar šašlykinę.
2. Jautienos nugarinę supjaustykite maždaug 3 cm gabalėliais. Cukinijas supjaustykite 2 cm storumo griežinėliais.
3. Dideliame dubenyje sumaišykite prieskonius šašlykams ir juose apvoliokite mėsos gabalėlius.
5. Suverkite cukinijas ir jautieną atskirai ant iešmų. Kepkite vidutinėje temperatūroje, apversdami kartą ar du, nuo keturių iki šešių minučių.
6. Patiekite su pasigamintu padažu ir keptomis cukinijomis.
Atsiliepimai