Ingredientai

Cukinija 1 vnt.
Miltai 1 stiklinė
Sūris 100 g
Druska pagal skonį
pipirai pagal skonį
Aštrus padažas (jei mėgstate)
Česnako prieskoniai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Plonais griežinėliais supjaustykite cukiniją.

Tuomet į švarų dubenį muškite kiaušinius ir juos suplakite.

Į gautą plakinį dėkite šaukštelį česnako prieskonių, pipirų, druskos ir lašelį aštraus padažo – viską sumaišykite.

Atskiroje lėkštėje paberkite stiklinę miltų, kitoje – tarkuotą sūrį.

Tuomet kazane ar puode iki 170 laipsnių įkaitinkite aliejų. Cukinijų gabalėlius mirkykite kiaušinio plakinyje, tuomet pavoliokite miltuose.

Paruoštas cukinijas dėkite į karštą aliejų ir kelias minutes vartydami pakepkite, kol šios gražiai apskrus.

Cukinijų traškučius nusausinkite servetėle, pabarstykite sūriu ir gražiai išdėliokite lėkštėje.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai