Ingredientai

Geros kokybės jautiena 350 g
Raudonasis svogūnas 1 vnt.
Kaparėliai 2 šaukšteliai
Marinuoti agurkėliai 2 šaukšteliai
Druska žiupsnelis
Pipirai žiupsnelis
Porcijos: 6
Šio patiekalo paruošimas yra labai paprastas. Ilgiausiai laiko užims ingredientų pjaustymas.

Gaminimo eiga

1. Pirmiausiai jautieną apibarstykite druska ir valandą palaikykite šaldytuve.

2. Per tą laiką smulkiai supjaustykite svogūną, agurkėlius ir kaparėlius.

3. Mėsai valandą pasimarinavus ją supjaustykite smulkiais kubeliais.

4. Tuomet sudėkite į dubenį, į jį taip pat sumeskite paruoštas daržoves.

5. Į šį mišinį įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus, šlakelį Vorčesterio padažo, raudonojo vyno acto ir šaukštelį garstyčių. Viską išmaišykite.

6. Paruoštą patiekalą patiekite lėkštėje naudodami virtuvinį žiedą, šalia tartaro taip pat puikiai tiks skrudintas batonas.

7. Jeigu mėgstate, į tartarą galite įsimaišyti putpelės kiaušinio trynį.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai