Ingredientai

Nealkoholinis raudonasis sausas vynas 0.75 l
Auksaspalvis sirupas 5 šaukštai
Karšto vyno prieskoniai 1 pakelis
Mėgstama kava 2 puodeliai
Porcijos: 4
Alfo Ivanausko receptas.

Gaminimo eiga

1. Į puodą supilkite vieną stiklinę vyno, auksaspalvį sirupą, karšto vyno prieskonius ir pavirkite, užvirus sumažinkite ugnį, uždenkite dangtį ir virkite apie 5 min. Išvirus palikite dar 5 minutėms pastovėti.

2. Supilkite likusį vyną ir pakaitinkite iki 80 C temperatūros.

3. Paruoškite 2 puodelius kavos. Ir supilkite juos į vyną kartu su apelsinų likeriu.

4. Vyną nukoškite.

Skanaus!

Alfo patarimai:

  • Pirmą vyno stiklinę būtinai užvirkite, nes taip atsiskleis visi prieskoniai.
  • Kavos rūšį rinkitės tokią, kokią mėgstate.
  • Vyno saldumą reguliuokite pildami sirupą. Jei mėgstate saldžiau dėkite jo daugiau, jei ne –dėkite mažiau. Papildomai galite įpilti apelsinų sulčių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai