Ingredientai

Bananai 1 vnt.
Obuoliai 2 vnt.
Agavų sirupas 1 v. š.
Cinamonas 1 a. š.
Migdolų pienas 0.5 stiklinės
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Obuolius nuplaukite, nulupkite, išpjaukite sėklytes ir supjaustykite nedideliais kubeliais.

2. Bananą sutrinkite šakute, įmuškite kiaušinį, supilkite avižinius dribsnius ir agavų sirupą, viską gerai išmaišykite.

3. Į masę įmaišykite paruoštus obuolius, cinamoną, migdolų pieną.

4. Riešutus susmulkinkite peiliu ir suberkite į masę.

5. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje temperatūroje apie 20–30 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai