Ingredientai

Medus 3 šaukštai
Sojos padažas 1 šaukštas
Čiobreliai 1 šaukštelis
Porcijos: 4
Norint paruošti gardžius šonkauliukus orkaitėje, svarbios kelios detalės. Viena jų – padažas, kuriuo reikia aptepti šonkauliukus. Tekste rasite visas gudrybes, kaip iškepti šonkauliukus orkaitėje, kad negalėtumėte nuo jų atsitraukti.

Gaminimo eiga

1. Sumaišykite medų, grūdėtąsias garstyčias, sojos padažą.

2. Suberkite čiobrelius ir raudonuosius pipirus. Gerai išmaišykite.

3. Mišiniu gausiai aptepkite šonkauliukus ir padėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.

4. Šonkauliukus sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

5. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes, kol gražiai apskrus.

6. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai