Ingredientai
Obuoliai
5
vnt.
Miltai
1
stiklinė
Cukrus
1
stiklinė
Kiaušiniai
3
vnt.
Aliejus
2
šaukštai
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Cinamonas
0.5
šaukštelio
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir gana stambiai supjaustykite.
2. Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų, aliejų, cinamoną, vanilinį cukrų ir miltus.
3. Į gerai išmaišytą tešlą suberkite obuolius ir išmaišykite.
4. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi ištiestą arba gausiai sviestu išteptą kepimo formą.
5. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.
Skanaus!
Atsiliepimai