Ingredientai

Obuoliai 5 vnt.
Miltai 1 stiklinė
Cukrus 1 stiklinė
Aliejus 2 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir gana stambiai supjaustykite.

2. Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų, aliejų, cinamoną, vanilinį cukrų ir miltus.

3. Į gerai išmaišytą tešlą suberkite obuolius ir išmaišykite.

4. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi ištiestą arba gausiai sviestu išteptą kepimo formą.

5. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai