Ingredientai
IKI vištienos krūtinėlės
0.5
vnt.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aliejaus
1
v. š.
ananaso
70
g
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
MANTINGA brijošė mėsainių bandelių „Cosmos“
0.5
pakuotės
majonezinio mango padažo
2
v. š.
špinatų lapelių
1
saujelė
mėlynojo svogūno
0.3
vnt.
Šio mėsainio ingredientai – tradiciniai, tačiau „suskamba“ naujai. Vištien, ananasas ir paprika sukurs ypatingą skonį. Mėsainį patiekite dar šiltą.
Gaminimo eiga
* IKI vištienos krūtinėlę perpjaukite pusiau išilgai ir pagardinkite druska bei pipirais.
* Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite kepti vištieną ir ananaso riekeles.
* Svogūną supjaustykite žiedeliais.
* Vištieną ir ananasą kepkite iš abiejų pusių po 2–3 min., kol apskrus. Berkite aitriųjų paprikų dribsnių.
* Ištraukite apkeptus ananasus ir į tą pačią keptuvę dėkite MANTINGA brijošė mėsainių bandeles „Cosmos“. Paskrudinkite apie 1 min.
* Apkeptas bandeles patepkite mango padažu ir sudėkite špinatų lapelius.
* Ant špinatų dėkite iškeptą vištienos krūtinėlę, ananasą ir žiedeliais pjaustytus svogūnus. Uždėkite viršutinę bandelę.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai