Ingredientai

Aliejus 150 ml
Miltai 400 g
Cukrus 150 g
Kakavos milteliai 3 šaukštai
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Druska 0.5 šaukštelio
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Švelniai išplakite kiaušinius su druska ir aliejumi.

2. Suberkite cukrų ir itin gerai išplakite iki purumo.

3. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius.

4. Atsargiai sumaišykite miltus su kiaušiniais.

5. Įmaišykite apelsino žievelę.

6. Kepimo formą ištepkite sviestu ir supilkite tešlą.

7. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

8. Leiskite 10 minučių pyragui atvėsti ir tik tada išimkite iš formos.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai