Ingredientai
Silkių filė
250
g
Avokadai
1
vnt.
Citrinos
vnt.
Gūžinės salotos
1
vnt.
Čili pipirai
1
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Askaloninis česnakas
1
vnt.
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Bazilikai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Originalus užkandis.
Gaminimo eiga
Avokadą nulupkite ir sumaigykite šakute. Iškart jį užpilkite citrinų sultimis bei trupučiu aliejaus.
Silkę supjaustykite nedideliais kubeliais. Itin smulkiai supjaustykite čili pipirą, česnaką bei Šaloto svogūną. Salotas geriausia suplėšykite rankomis arba supjaustykite stambesniais gabalais.
Viską sumaišykite – turi gautis tiršta ir lipni masė. Ją sukrėskite į serviravimo formą, šaukštu suspauskite. Tada formą nuimkite ir tartarą papuoškite mėtos ar baziliko lapeliais.
Atsiliepimai