Ingredientai

Supjaustytos braškės 2 stiklinės
Supjaustyti nektarinai 3 vnt.
Supjaustytas arbūzas 2 stiklinės
Supjaustyti apelsinai 2 vnt.
Vynuogės 1 stiklinė
Šilauogės 2 stiklinės
šviežios apelsinų sultys 200 ml
Rudasis cukrus žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Ant nedidelės ugnies pakaitinkite puodą ir į jį supilkite apelsinų sultis, citrinos sultis, rudąjį cukrų, sudėkite apelsino ir citrinos žieveles ir pavirkite kelias minutes. Kai puode esančios sultys užvirs, sumažinkite ugnį ir viską patroškinkite apie 5 minutes, kol padažas sutirštės.

2. Tuomet puodą nuimkite nuo ugnies, įmaišykite vanilės ekstraktą ir palikite atvėsti.

3. Galiausiai dideliame inde sumaišykite visus vaisius ir apliekite juos padažu. Viską uždenkite maistine plėvele ir palikite šaldytuve atvėsti apie 3–4 valandas.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai