Ingredientai

Trijų spalvų kietųjų kviečių makaronai 250 g
Pesto padažas su bazilikais 90 g
Česnakas 1 skiltelė
Druska 1 v. š.
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Pirmiausia puode užkaiskite maždaug 4 litrus vandens.

2. Belaukdami kol užvirs vanduo, ant keptuvės įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite česnaką.

3. Palaukite kol jis apskrus ir išimkite iš keptuvės.

4. Sumažinkite ugnį ir į keptuvę sudėkite per pusę supjaustytus pomidorus, žiupsnelį druskos kepkite juos 5 minutes, palikite juos vėsti.

5. Vanduo šiuo metu jau turėtų virti, įdėkite žiupsnelį druskos ir sudėkite makaronus, virkite tiek, kiek nurodyta ant pakuotės.

6. Išvirus, nukoškite makaronus ir sudėkite į keptuvę su pomidorais, viską sumaišykite.

7. Tuomet įdėkite pesto, dar kartą viską gerai permaišykite ir patiekite su parmezanu ant viršaus.

Buon appetito!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai