Ingredientai

Cukrus 1 stiklinė
Sviestas 5 šaukštai
Razinos 1 sauja
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6
Ieškantiems sveikesnio recepto tiks šis – varškės apkepo be manų kruopų. Minkštas, purus ir labai skanus. Varškės apkepo be manų patiekite su mėgiama uogiene, grieteine ar graikišku jogurtu.

Gaminimo eiga

1. Minkštą sviestą ištrinkite su varške.

2. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi. Baltymus iki standžių putų.

3. Į varškę supilkite išplaktus trynius, išmirkytas razinas, maltus džiūvėsius, cinamoną ir gerai išmaišykite.

4. Įmaišykite baltymus.

5. Masę sukrėskite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą.

6. Kepkite apkepą 40-50 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai