Ingredientai
Kiaušiniai
4
vnt.
Kefyras
1.5
stiklinės
Varškės sūris
200
g
Pienas
0.5
stiklinės
Druska
pagal skonį
Malti džiūvėsėliai
1
šaukštas
Malti džiūvėsėliai
1
šaukštas
Sviestas
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius išplakite su kefyru.
2. Sūrį pertrinkite ir ištrinkite su pienu. Sumaišykite su kiaušinių plakiniu.
3. Pasūdykite, įmaišykite maltus džiūvėsėlius.
4. Masę sukrėskite į sviestu gausiai išteptą kepimo skardą. Ant viršaus užbarstykite maltų džiūvėsėlių ir užtarkuokite šalto sviesto.
5. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
6. Patiekite su grietinės ir sviesto padažu.
Atsiliepimai