Ingredientai

Visagrūdė duona 2 riekelės
Druska žiupsnelis
Gaudos sūris 2 griežinėliai
Raudonoji paprika
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Kietai išvirkite kiaušinį, leiskite jam atvėsti, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

2. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų.

3. Kalakutienos filė apibarstykite druska ir 1 minutę kepkite aukštoje temperatūroje, tuomet apverskite, sumažinkite kaitrą, uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite apie 7–8 minutes.

4. Kai mėsa iškeps, įdėkite ją į lėkštę ir leiskite šiek tiek atvėsti.

5. Praaušusią kalakutieną dėkite ant duonos riekės, užklokite sūrio griežinėliais, uždėkite raudonųjų paprikų griežinėlius, kiaušinį ir uždenkite antrąja duonos rieke.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai