Ingredientai

Mažos vištienos blauzdelės 500 g
Džiūvėsėliai g
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Vištienos blauzdeles pamarinuokite arba pagardinkite mėgstamais prieskoniais. Ant nedidelės ugnies ištirpinkite sviestą ir suberkite į jį smulkintą pelėsinį sūrį. Nuolatos maišykite, kad sūris išsilydytų ir gautųsi daugmaž vientisa masė.

2. Į indelį supilkite sviesto ir pelėsinio sūrio mišinį, įmuškite kiaušinius ir viską išplakite. Tuomet suberkite tarkuotą sūrį ir džiūvėsėlius, viską išmaišykite. Turėtų gautis tirštoka masė. Vištienos blauzdeles apvoliokite šiame mišinyje. Jeigu mišinys prastai limpa prie blauzdelių, galite papildomai atskirai apvolioti džiūvėsėliuose.

3. Pašaukite į 180 laipsnių kaitrumo orkaitę, kepkite apie 20 minučių ir patiekite su mėgstamu garnyru.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai