Grilinto sūrio su obuolių ir svogūnų pagardu receptą išsisaugos kiekvienas, kas tik planuoja laiką leisti ir gaminti lauke. Neabejojame – svogūnų ir obuolių čatnį pamėgsite iškart. Grilintą sūrį galima gaminti ir virtuvėje – ant namų grilio.

Gaminimo eiga

* Obuolius nulupkite, perpjaukite perpus ir supjaustykite griežinėliais.

* Tokiais pat griežinėliais supjaustykite ir svogūnus.

* Puode ant aliejaus apkepkite svogūnus, pagardinkite druska.

* Ant svogūnų suberkite obuolių skilteles, išmaišykite.

* Užpilkite obuolių acto, rudojo cukraus, užberkite pipirų, cinamono ir išmaišykite. Leiskite pasitroškinti.

* Uždėkite pomidorų pastos, išmaišykite. Po minutės nukelkite nuo ugnies.

* Sūrį supjaustykite maždaug 2 cm storio griežinėliais ir sudėkite ant grilio. Kepkite iš abiejų pusių.

* Sūrį apibarstykite smulkiai kapotu laiškiniu česnaku ir patiekite su svogūnų ir obuolių čatniu.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai