Ingredientai
Raudonas sausas vynas
750
ml
Apelsino žievelė
1
vnt.
Citrinos žievelė
1
vnt.
Spanguolės
1
sauja
Avietės
1
sauja
Aviečių džemas
100
g
Gvazdikėliai
3
vnt.
Vanilinis cukrus
1
pakelis
Cinamono lazdelės
2
vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Sudėkite į puodą aviečių džemą, apelsino ir citrinos žievelę, vanilinį cukrų, uogas (kelias avietes palikite papuošimui). Viską sutrinkite medine mentele.
Įdėkite cinamono lazdeles ir gvazdikėlius. Užpilkite vynu ir nuolat maišydami, kad ištirptų džemas, kaitinkite, kol beveik užvirs.
Išpilstykite karštą vyną į taures ar į puodelius ir patiekite.
Atsiliepimai