Ingredientai
Virtos sorgų kruopos (mirkytos per naktį)
6
v. š.
Ilgavaisis agurkas
0.5
vnt.
Pomidorai
1
vnt.
Saulėgrąžų daigai
sauja
Ridikėlių daigai
sauja
Špinatai arba rukolos salotos
sauja
Fetos sūris arba kitas mėgstamas ožkos sūris
gabaliukas
Padažas:
Didelis avokadas
0.5
vnt.
Citrinų sultys
1
a. š.
Tahini (sezamo) pasta
0.5
a. š.
Alyvuogių aliejus
1
a. š.
Šiek tiek vandens padažui praskiesti
Porcijos: 1
Kristinos Bondar receptas.
Gaminimo eiga
1. Agurką supjaustome juostelėmis, naudodami daržovių skustuką.
2. Pomidorą supjaustome kubeliais.
3. Susmulkiname špinatus.
4. Sūrį supjaustome kubeliais arba susmulkiname rankomis.
5. Į salotų dubenį sudedame visus ingredientus, sumaišome.
6. Paruošiame padažą: šakute sutriname avokadą iki košės, įberiame prieskonius, pilame citrinos sultis, tahinį, viską gerai išmaišome.
7. Salotas pagardiname avokado padažu, sūrio gabaliukais, šviežiai maltais pipirais.
Skanaus!
Atsiliepimai