Ingredientai

Virtos sorgų kruopos (mirkytos per naktį) 6 v. š.
Ilgavaisis agurkas 0.5 vnt.
Ridikėlių daigai sauja
Špinatai arba rukolos salotos sauja
Fetos sūris arba kitas mėgstamas ožkos sūris gabaliukas
Padažas:
Didelis avokadas 0.5 vnt.
Tahini (sezamo) pasta 0.5 a. š.
Šiek tiek vandens padažui praskiesti
Porcijos: 1
Kristinos Bondar receptas.

Gaminimo eiga

1. Agurką supjaustome juostelėmis, naudodami daržovių skustuką.

2. Pomidorą supjaustome kubeliais.

3. Susmulkiname špinatus.

4. Sūrį supjaustome kubeliais arba susmulkiname rankomis.

5. Į salotų dubenį sudedame visus ingredientus, sumaišome.

6. Paruošiame padažą: šakute sutriname avokadą iki košės, įberiame prieskonius, pilame citrinos sultis, tahinį, viską gerai išmaišome.

7. Salotas pagardiname avokado padažu, sūrio gabaliukais, šviežiai maltais pipirais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai