Ingredientai
vištienos sultinys
1.5
l
pasta TOM YUM
3
v. š.
česnakas
1
skiltelė
citrinžolė
20
g
žuvų padažas
3
v. š.
žaliosios citrinos
2
vnt.
kokosų gėrimas
250
g
ryžių makaronai
200
g
krevečių uodegėlės
500
g
krevečių uodegėlės
500
g
kalendra
20
g
Gaminimo eiga
1. Makaronus išvirkite, kaip nurodyta instrukcijoje ant pakuotės.
2. Dideliame puode užvirkite sultinį, įdėkite „Tom yum“ pastą, nuluptą ir susmulkintą česnaką, citrinžolių ir pavirkite apie 10 minučių.
3. Į sultinį supilkite žuvų padažą, kokosų pieną, 3 šaukštus žaliųjų citrinų sulčių, pavirkite 2 minutes.
4. Suberkite į sultinį krevečių uodegėles ir pavirkite 3 minutes.
5. Į dubenį dėkite makaronų, užpilkite sriubos, užberkite kapotų kalendrų. Patiekite tom yum sriubą su žaliosios citrinos skiltele.
Receptu dalijasi Rimi.
Atsiliepimai