Ingredientai
Cinamono lazdelės
3
vnt.
Gvazdikėliai
1
šaukštas
Vanduo
0.5
stiklinės
Ledukai
2
saujos
Citrinos sultys
2
vnt.
Mėgstamos žolelės (mėtos, laurų lapai, citrininiai čiobreliai)
žiupsnelis
Natūralus mineralinis vanduo (gazuotas)
1
l
Gaminimo eiga
1. Cinamono lazdeles, gvazdikėlius užpilkite vandeniu, pavirkite 2–3 minutes. Baigus virti uždenkite dangčiu ir palikite atvėsti.
2. Į ąsotį įberkite ledukų, supilkite atvėsintą paruoštą skystį, citrinos sultis, žoleles patrinkite tarp rankų ir suberkite į limonadą, supilkite natūralų mineralinį vandenį (gazuotą). Viską išmaišykite.
ALFO PATARIMAI:
· Žoleles limonadui rinkitės pagal skonį.
· Prieskoningą vandenį galite laikyti šaldytuve apie savaitę ir skaninti kitus ruošiamus limonadus.
· Jei nemėgstate gazuoto vandens, galite rinktis negazuotą.
Atsiliepimai